NIEUW:
Nu bij Benelli 3 jaar fabrieksgarantie!!

Voor alle nieuwe 2022 Benelli modellen geldt een fabrieksgarantie termijn van maar liefst 3 jaar!


TRK 800

Benelli presenteert de TRK 800, de gloednieuwe avonturenmotorfiets van de fabrikant gevestigd in Pesaro, ontworpen om mee te nemen op elk type reis, gegarandeerd maximaal comfort en plezier, zowel op als buiten de weg.


Leoncino 800 Trail

Benelli presenteert de nieuwe Leoncino 800 Trail goedgekeurd en met een reeks van technische en esthetische veranderingen die zijn positie op alle terreinen versterken. Deze moderne klassieker is sportief en dynamisch en deelt verschillende stijlkenmerken met de Leoncino 800. Beschikbaar vanaf het voorjaar van 2022 in de kleuren Matt grey, Forest green en Matt brown.

Leoncino 800

De Leoncino 800 is de meest geavanceerde motorfiets in het Benelli-assortiment dankzij zijn 754cc motor en de unieke mix van moderne en klassieke stijlen. Beschikbaar vanaf het voorjaar van 2022 in de kleuren Matt grey, Forest green en Matt brown.

Leoncino 125

Op EICMA 2021 presenteerde Benelli de Leoncino 125, een motor die is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de nieuwste generaties motorrijders en hun verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid. Beschikbaar vanaf het voorjaar van 2022 in de kleuren Matt white, Medium grey en Forest Green.