Leusinks Motoren officieel Benelli dealer!


Pure passie sinds 1911. Dat is Benelli. Maar het merk uit Pesaro is natuurlijk nog veel meer. Meer dan 100 jaar baanbrekende modellen, geavanceerde technologieën, overwinningen en wereldvermaarde piloten; emotie en innovatie die samensmelten tot een legendarische nalatenschap. Elegant en sportief, wordt elke Benelli ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van elke motorrijder én om de ultieme rijervaring te creëren, terwijl ook belangrijke zaken als verbruik en respect voor het milieu niet uit het oog verloren worden. Die uitdaging gaat Benelli elke dag aan, en ze is de primaire doelstelling van de hele Benelli-groep. Een Benelli heeft persoonlijkheid in overvloed en is instant herkenbaar aan zijn opwindende design en onmiskenbare sportieve look. In de R&D-afdeling in Pesaro werkt een team experts intensief samen, hier worden de meest innovatieve designconcepten uitgekiend die vervolgens in elke Benelli geïmplementeerd worden. Daarbovenop kan Benelli rekenen op een wijdvertakt en efficiënt wereldwijd distributienetwerk

Sinds 2005 maakt Benelli deel uit van de QJIAN JIANG Group, China’s grootste motorfietsproducent. De groep produceert jaarlijks 1.200.000 voertuigen, de 14.000 werknemers zijn tewerkgesteld in een ultramoderne fabriek in Wenling, ongeveer 500 km van Shanghai. De productiefaciliteit beslaat de oppervlakte van een kleine stad. Het historische, legendarische merk uit Pesaro verbreedt zijn horizon en ziet het groots. Helemaal klaar voor de uitdagingen van de toekomst combineert Benelli Italiaans karakter, design en engineering met de zakelijke aanpak en de globale visie van een grote groep als QJ. De gloednieuwe modellen zijn stuk voor stuk geïnjecteerd met het DNA en de geschiedenis van Benelli, met een originele look, innovatie en de kroniek van een sterk merk. Benelli wil de wereld in beweging brengen, en zijn klanten de toekomst in katapulteren. Benelli opent deuren voor vroegere, huidige en toekomstige motorfietsliefhebbers, en dat doen we met tweewielers die innovatie designs en cutting edge technologie samensmelten in een makkelijk te rijden motorfiets.

Bij Leusinks Motoren hebben we alle Benelli modellen op voorraad en zijn ze te bewonderen in onze showroom. Maak snel een afspraak of kom langs om ze te bekijken.


MODELLEN

LEONCINO

THE LEGEND IS BACK!


TRK 502

AVONTUURLIJKE ZIEL


IMPERIALE 400

EEN KNIPOOG NAAR HET VERLEDEN